pondělí 22. listopadu 2010

Narození "děťátka" a Podzimní country širák

Miláčci, miláčci, miláčci,
dneska je toho hodně, tak rovnou k věci, žádné zdržování. MÁME CÉDÉČKO!!! Po patřičných porodních bolestech spatřil světlo světa kotouček se záznamem naší zvukové stěny. Moc jsme se na to těšili a ve výsledku jsme to opravdu my. Máme radost, taky co jiného, a budeme ještě radši, když to cédéčko nebudeme poslouchat jenom sami, ale někteří z Vás (věříme, že Vás bude co nejvíce) si náš produkt koupíte.
Jakým způsobem se k němu můžete dostat: samozřejmě na našich vystoupeních, kde bude k mání za 120,-Kč, první možnost bude již tento víkend, kdy se v pátek koná ve Stránském slavnostní křest, a v sobotu v Opavě v Café Evžen. A pak samozřejmě všude jinde tak dlouho, dokud nás nebudete mít plné zuby. Pro Ty, kteří se na naše vystoupení nedostanou, je tady druhá možnost - prostřednictvím našich stránek si můžete CD objednat na adrese ticha.alca @seznam.cz a my Vám jej zašleme poštou. V tomto případě prosíme o poukázání částky 150,- Kč (cena CD + poštovné) na číslo účtu, které Vám obratem pošleme. Vypadá to složitě, ale věřte, že je to velmi jednoduché. Na všechny objednávky se těšíme a doufáme, že alespoň někomu uděláme pod stromečkem radost.
Tak. To byly ty hnusné administrativní věci, a teď zpátky k živému KGB. Během minulého týdne jsme, coby Ticháčci, absolvovali velmi příjemnou zkoušku s obědem (nebo oběd se zkouškou?) v Karlově u Alenky a Peti. Podávali se špikovaní bažanti vlastoručně uloveni Peťovými dravci. A bylo to EXCELENTNÍ. Naše Verunka v krásném věku 17 měsíců se utvrdila v přesvědčení, že maso je maso a ten chleba opravdu nechce. Ale abyste si nemysleli, že jsme jeli soukromě debužírovat, potřebovali jsme udělat nějaké věci s houslemi a basou, a tak jsme strávili část odpoledne pilnou prací. Budu se opakovat, ale máte se na co těšit.
V sobotu jsme pak hráli jako hosté na přehlídce country kapel ve Stěbořicích u Opavy. Akce se konala pod názvem Podzimní country širák a my jsme ji de facto zahajovali. Což se ukázalo trochu jako kámen úrazu, neboť lidé ještě nebyli úplně usazeni a většina posluchačů teprve dojížděla. Došlo i k takové paradoxní situaci, že někteří naši fanoušci nevěděli, v kolik hodin hrajeme, a dorazili až po našem vystoupení. Nicméně. Podařilo se nám sál celkem zklidnit a na konci už byli naši a my jejich. Přídavek se samozřejmě konal a při odchodu z pódia následovalo nejedno poklepání po rameni. Pokud mám hodnotit náš výkon, nazval bych ho statečným, neboť jsme bojovali s různými protivenstvími. Jako obvykle nám ne úplně vyhovovaly rozměry pódia (málokde mají k dispozici plac o velikosti přistávací ranveje na mateřské letadlové lodi), ale na to už jsme zvyklí. Stejně jako jsme se srovnali i s tím, že uprostřed Old Joe Clarka spadla Peťovi kobylka na banju a my jsme museli těžce improvizovat, ale dali jsme to! Musím pochválit výborný zvuk, opět se ukázalo, že dobří zvukaři ještě nevymřeli a odvádějí kvalitní práci,a to i přes to, že ten sobotní naprosto nevěděl, do čeho jde. Ale svého úkolu se zhostil skutečně na jedničku. A ještě jedno velké poděkování: Olajcovi - na dálku Vám máváme a voláme díky. Verunka se u Vás měla exkluzivně. A Alenko, moc děkujeme, že sis dala tu práci a opatřila nám dětskou sedačku do auta. Tohle jsou, přátelé, rozměry, které z nás dělají úplně jiné těleso, a my jsme velmi rádi, že se v takovém kolektivu nacházíme. A milí kolegové, až budete potřebovat, zavolejte, taky Vám pomůžeme.
Přátelé, kamarádi, přestože venku zuří nelítostný podzim, my se máme krásně a doufáme, že se nám podaří trochu té naší radosti přenést i na Vás. My víme, že dnes není problém natočit a vydat jakékoliv CD, ale tohle je NAŠE! Takže se moc těšíme, co na to řeknete a jak se Vám bude líbit. Úplným závěrem Vás pak chceme poprosit, pokud se objeví nějaký malý zádrhel v distribuci, mějte s námi strpení, my se to naučíme. Děkujeme a těšíme se s Vámi všemi někde na nějaké velké pařbě na rozkvetlé louce, kde se budou kanci otáčet na rožni, různěstupňové nápoje potečou proudem a všichni budeme mít mastné koutky.
Zdar zdar zdar
Vaši Ticháčci

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.